Fats Domino ‎– Fats Domino

Fats Domino ‎– Fats Domino
Voorraad: 1
A1 The Fat Man 2:35
A2 Hey La Bas 2:25
A3 Goin' Home 2:10
A4 Please Don't Leave Me 2:30
A5 Goin' To The River 2:29
A6 Ain't That A Shame 2:25
A7 Poor Me 2:16
B1 I'm In Love Again 2:00
B2 When My Dreamboat Comes Home 2:23
B3 Blueberry Hill 2:19
B4 My Blue Heaven 2:04
B5 The Rooster Song 2:03
B6 I'm In The Mood For Love 2:40
B7 Blue Monday 2:14
C1 I'm Walkin' 2:02
C2 It's You I Love 2:09
C3 The Big Beat 2:00
C4 Valley Of Tears 1:59
C5 I Want You To Know 1:55
C6 Whole Lotta Loving 1:38
C7 I Wanna Walk You Home 2:21
D1 I'm Ready 2:21
D2 Yes, My Darling 1:57
D3 I'm Gonna Be A Wheel Someday 2:02
D4 Walking To New Orleans 1:54
D5 Be My Guest 2:00
D6 I Hear You Knockin' 1:54
D7 Let The Four Winds Blow 2:01

Terug naar overzicht

Kijk ook eens op deze site:

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren . Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid